Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (5.73 secunde)
Cristian Roman) Revista Stiinta & Tehnica a abordat rareori subiectele legate de OZN-uri. ... lipsa documentelor de incredere. In jurul a ceea ce am putea numi fenomen OZN s-a creat un val de legende si de contrafaceri, incat este foarte greu sa mai poata fi abordat cu seriozitate.
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane: 6 adulti si 2 copii sub 14 ani - am fost cu doua masini, un Daewoo Matiz (benzina) si un Renault Clio Symbol (motorina). Masinile au fost verificate foarte bine inainte de plecare:
Pantazi) Victoria socialistului Igor Dodon in prezidentialele din Republica Moldova si cea a candidatului sustinut de stanga in prezidentialele din Bulgaria, Rumen Radev, intaresc influenta rusa la nivelul puterii politice in tarile din jurul Romaniei, tara ce gazduieste elemente ale scutului antiracheta american.
O parte dintre hotelierii de pe litoralul romanesc au majorat tarifele de cazare incepand de ieri, in medie cu 10-15% fata de perioada precedenta, anunta Mediafax.
Ranitii sufera o trauma psihica teribila, caracterizata prin cosmaruri, rememorari, frica de tot ceea ce este in jur/mariustuca.ro /Autoare:
A fost odata un tigru foarte batran. ... A poruncit indata sa vina unicul sau fiu, pe care il intreba: ... Cine este cel mai puternic din lume? ... striga de trei ori puiul. ... Sa tii minte de la mine: Cel mai puternic pe pamant este omul!
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Lumina de la tablete si terapia anticancer (Autoare : Magda Marincovici) A dormi noapte in bezna totala mareste eficienta tratamentului contra cancerului de san In timpul noptii, o sursa de lumina, oricat de slaba, reuseste sa anuleaza efectul celui mai folosit medicament administrat in cancerul de san.
Steluta Indrei a publicat pe contul sau de Facebook o frumoasa poezie, scrisa de Marius Tuca.
Jurnalista Elena Loreta Popa anunta pe pagina sa de Facebook un eveniment ce se va desfasura joi, 6 Septembrie 2018, de la ora 18.30, in Gradina Muyeului National de Literatura si Arta (MNLR).
Se spune ca tantarii au fost inventati de Mama Natura, pentru ca oamenii sa realizeze cat de dragalase sunt mustele.
Se spune ca tantarii au fost inventati de Mama Natura, pentru ca oamenii sa realizeze cat de dragalase sunt mustele.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
"Schimbarea lui Boc e solutia relansarii Guvernului si a PDL!" Schimbarea premierului Emil Boc cu unul "care sa-ti ofere credibilitate" reprezinta solutia relansarii Executivului si a revitalizarii PDL, sustine deputata pedelista Raluca Turcan, intr-un interviu acordat Radio France Internationale(RFI).
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
google-analytics.com